close
Menu

M. Grooten Euregiotrac

M. Grooten Euregiotrac
M. Grooten Euregiotrac

M. Grooten Euregiotrac is een mechanisatiebedrijf in Simpelveld / Zuid-Limburg, Simpelveld is gelegen aan de Duitse en Belgische grens, genaamd Euregio, door deze unieke ligging is de naam Euregiotrac ontstaan.

Het bedrijf is opgericht in het jaar 1960 door Dhr. M.Grooten en diens echtgenote Mevr. T. Grooten - Bisschoff.

Het mechanisatiebedrijf verkocht in de beginjaren het trekkermerk Hanomag, toen de productie van het merk Hanomag gestaakt werd ging men op zoek naar een nieuwe uitdaging dat werd gevonden in het Amerikaanse merk John Deere.

De reden voor de overstap naar dit merk had te maken met het feit dat het merk John Deere in die tijd in het zuidelijkste deel van limburg niet vertegenwoordigd werd.

Inmiddels wordt het bedrijf vanaf januari 2005 gerund door de tweede generatie met als eigenaar Rob Grooten en diens echtgenote Dionne Grooten – Crutzen.

Het bedrijf bestaat ruim 51 jaar waarvan ruim 49 jaar onder de vlag van het John Deere dealerschap.

M. Grooten Euregiotrac heeft in een tijdsbestek van bijna een halve eeuw een vertrouwd en professioneel bedrijf opgebouwd dat een juiste kwaliteit en goede service biedt, met uitsluitend de beste merken voor landbouw en tuin & park machines voor zowel bedrijven en particulieren.

Een van de belangrijkste criteria binnen M. Grooten Euregiotrac is: "kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel, dat levert een tevreden klant voor nu en voor in de toekomst".

Naast tractoren en machines van het merk John Deere is M. Grooten Euregiotrac ook nog dealer van de volgende merken:

Bema, Fliegel, Giant, Krone, Kuhn, Monosem, Rabe, Roelama, Storti, Veenhuis